GSE-ryhmä Australiasta ja Papua Uusi-Guineasta

Klikkaamalla kuvaa avautuu ryhmän upea henkilöesittelyvihko PDF-formaatissa

GSE-ryhmään kuului jäsen myös Papua Uusi-Guineasta, joten Kalajoen oloissa kyseessä oli varsin eksoottinen ryhmä. Ryhmä oli viettänyt Suomessa jo kuukauden ja saapui Kalajoen rotaryklubin vieraaksi torstaina 20.5.2010 piirikonferenssin aattona. GSE-ryhmien tavoin ohjelma Suomessa oli tiivis.

Ryhmä majoittui Topi-Kalustaja Oy:n osakkeeseen Hiekkasärkillä.

GSE-ryhmän ohjelmaa olivat suunnitelleet Kalajoen ammattiopisto Arteman matkailuosaston opiskelijat, jotka toimivat myös päivän oppaina. Ohjelmassa oli ARTEMAn esittely sekä Kalajoen kaupunkikierros ja matkailualueen esittely. 

Lauantaina ja sunnuntaina 22.-23.5. vieraat osallistuivat piirikonferenssin ohjelmatapahtumiin ja myös esiintyivät konferenssissa kertoen itsestään ja kotimaastaan. Ryhmä lähti pitkälle paluumatkalle kotimaahan toiselle puolelle maailmaa maanantaina 24.5.2010 Oulunsalon lentokentältä. Kalajoen Rotaryklubin edustajana vierailun järjestelyvastuun hoiti Mauri Siipola. Ryhmän jäsen Julia Birks on muistanut vierailua kuvablogissaan. Ryhmäkuvaa klikkaamalla avautuu upea henkilöesittelyvihko PDF-formaatissa