Klubin presidentti ja hallitus vaihtui 30.6.2020

Timo Saari on juuri luovuttanut Rotaryklubin presidentin käädyt Pekka Rahkolalle.
Jarmo Ainali on klubin 1. sihteeri, joka on klubissa tärkeä virka. Sekä Jarmo että Pekka edustavat klubin kokenutta kaartia

Klubin perinteinen vallanvaihtoilta vietettiin Leppikarvon majalla 30.6.2020. Protokollaan kuului vallanvaihtoseremonian ohella lohikeitto lisukkeineen ja virvokkeineen, saunominen, uinti, erinomaisesta toiminnasta palkitsemisia ja tikkakisa. Tikkamestaruuden voitti Toni Määttänen ja palkinnoksi varsin erikoisen linnunpöntön, jonka sisältö oli linnunpöntöksi epätavanomainen. 

Klubi sai tuplapresidentin, kun Pekka Rahkola vastaanotti käädyt toistamiseen. Ensimmäinen kausi hänellä oli 2006-2007. Presidentin käädyt luovutti väistyvä presidentti Timo Saari. Klubin tärkeän sihteerin tehtävän vastaanotti Jarmo Ainali. 

Ilta oli jälleen erinomainen ja epämuodollinen. Paikalla oli 80% klubin jäsenistä, ja se piti sisällään myös vilkaista vapaamuotoista keskustelua yleisistä yhteiskunnallisista ja muista osallistujia kiinnostavista aiheista. Meno jatkui puolille öin, johon mennessä klubiveljet poistuivat tahoilleen.