Pleunan huoltoa 2020

Klubi on huoltanut Pleunan laavua vuoden 2020 aikana mm. tervaamalla puuladon katon ja siistimällä ympäristöä. Tervaajamestareina ovat toimineet Heikki Santaholma ja Pekka Tuomainen. Corona-epidemian vuoksi retkeily on vilkastunut, ja polttopuuta on kulunut ennätysmäärä. Laavulle on toimitettu kesän aikana monta peräkärryllistä polttopuuta, jota on lahjoittanut Kalajoen Puutuotteen Kimmo Salmela ja viimeisimpänä Sauli kärryllisen klapeja. Erityisen aktiivinen puunrahtaaja on ollut presidentti Pekka Rahkola, jonka mönkijä on tuosta tuostakin nähty Pleunassa puukuorman kanssa. 

Sauli Saari sahasi Meinalassa pyörätielle rysähtäneen tuulenkaadon ja Nelivedon hallin vierestä mäntyjä, joista porukan voimin kolmella halkaisukoneella tehtiin klapeja myöhemmin Pleunaan siirrettäväksi. 

Kuvasarjaan on koottu klubin WhatsApp-ryhmään lähetettyjä kuvia kesän kökkäprojektista. Myös videoleike (3:08 min) on koostettu WhatsApp-ryhmään lähetetyistä videoista, joten sen resoluutio ei ole kovin hyvä.

Koostaja: Tapio Lahola

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.